Video: TEMBANG TRESNO (PADANGE SURYO), OJN MANTAP - YANTO - OM. KANJENG Oklik Melayu Kabunan

✭✭✭✭✭ TEMBANG TRESNO (PADANGE SURYO), OKLIK JAMAN NOW MANTAP - YANTO - #OMKANJENG Oklik Melayu Kabunan Njero Ngisor Greng Video Lanjutan : https://youtu.be/oV7oovFCogM TEMBANG SING BISO VERSI OKLIK MANTAP!! ALL ARTIS OM. KANJENG | OKLIK JAMAN NOW Oklik Jaman Now dari OM. Kanjeng (Oklik Melayu Kabunan Njero Ngisor Greng) dari Kumpulan Pemuda-pemuda Kreatif, membawakan Kesenian Tradisional show di acara Walimatul Khitan di Sidodadi. Lirik lagu Tembang Tresno Padang e suryo Nanging peteng ing mripatku Sinare rembulan nambahi susahe atiku Trisno sing tak jogo amung kanggu sliramu Nanging nyatane aku mok apusi Padang e suryo Nanging peteng ing mripatku Sinare rembulan nambahi susahe atiku Trisno sing tak jogo amung kanggo sliramu Nanging nyatane aku mok apusi Kembang tresno ning lambemu Nyatane hamung semu Janji setyo marang aku Ning nyatane nyusahne atiku Tega tenan kowe nglarani atiku Tega tenan kowe ngapusi aku Wis cukup semene sak crito lan laguku Aku pamit lilakno lungoku Padang e suryo Nanging peteng ing mripatku Sinare rembulan nambahi susahe atiku Trisno sing tak jogo amung kanggu sliramu Nanging nyatane aku mok apusi Padang e suryo Nanging peteng ing mripatku Ninare rembulan nambahi susahe atiku Trisno sing tak jogo amung kanggo sliramu Nanging nyatane aku mok apusi Kembang tresno ning lambemu Nyatane hamung semu Janji setyo marang aku Ning nyatane nyusahne atiku Tega tenan kowe nglarani atiku Tega tenan kowe ngapusi aku Wis cukup semene sak crito lan laguku Aku pamit lilakno lungoku Aku pamit lilakno lungoku

TEMBANG TRESNO (PADANGE SURYO), OJN MANTAP - YANTO - OM. KANJENG Oklik Melayu Kabunan

20 views
Keyboard shortcuts

0 Clips  

  1/5  
This Clippeo needs clips :)
Clips help you highlight, analyze, and share the most important parts of a video.

A clip can be a loopable video segment or a freeze-frame of an important moment.

It's easy to draw diagrams over any clip you make, and share direct links to your clips for feedback from other people.

TEMBANG TRESNO (PADANGE SURYO), OJN MANTAP - YANTO - OM. KANJENG Oklik Melayu Kabunan

20 views

0 Comments (Log in to post)