Video: BANYU LANGIT VERSI OKLIK MANTAP!! - NISA - OM. KANJENG Oklik Melayu Kabunan Njero Ngisor Greng

✭✭✭✭✭ BANYU LANGIT VERSI OKLIK MANTAP!! - NISA - #OMKANJENG Oklik Melayu Kabunan Njero Ngisor Greng. Lanjutan Video : https://youtu.be/rCy-sUujia4 https://youtu.be/gb61I8zrvg0 Pemuda-pemuda Kreatif dalam Melestarikan Budaya Tradisional Jawa dalam Group OM. Kanjeng (Oklik Melayu Kanjeng dari Kabunan Njero Ngisor Greng). Lagu Banyu Langit oleh Group OM. Kanjeng yang sangat Mantap sekali. “Banyu Langit" merupakan single terbaru dari Didi Kempot. Berikut Lirik Lagu Banyu Langit yang dinyanyikan oleh Didi Kempot. Semoga lagu tersebut bisa menghibur anda. Lirik Banyu Langit Sworo angin, angin sing ngreridu ati ngelingake sliramu sing tak tresnani Pingin nangis ngetokke eluh neng pipi suwe ra weruh senajan mung ono ngimpi Ngalemo, ngalem neng dodoku tambanono roso kangen neng atiku Ngalemo, ngalemo neng aku ben ra adem kesiram udaning dalu Banyu langit sing ono nduwur kayangan watu gedhe kalingan mendunge udan Telesono atine wong sing kasmaran setyo janji seprene tansah kelingan Ademe gunung merapi purba melu krungu swaramu ngomongke lopo Ademe gunung merapi purba sing neng langgran Wonosari Yogyakarta Janjine lungane ra nganti suwe suwe pamit esuk lungane ra nganti sore Janjine lungo ra nganti semene suwene nganti kapan tak enteni sak tekane Udan gerimis teles ono klambi iki jroning dodo ben ra garing ngekep janji Ora lamis nggedhineng nggonku nresnani nganti kapan aku ora biso bali Ademe gunung merapi purbo melu krungu suaramu ngomongke lopo Ademe gunung merapi purbo sing neng langgran Wonosari Yogjokarto Janjine lungane ra nganti suwe suwe pamit esuk lungane ra nganti sore Janjine lungo ra nganti seprene suwene nganti kapan tak enteni sak tekane

BANYU LANGIT VERSI OKLIK MANTAP!! - NISA - OM. KANJENG Oklik Melayu Kabunan Njero Ngisor Greng

15 views
Keyboard shortcuts

0 Clips  

  1/5  
This Clippeo needs clips :)
Clips help you highlight, analyze, and share the most important parts of a video.

A clip can be a loopable video segment or a freeze-frame of an important moment.

It's easy to draw diagrams over any clip you make, and share direct links to your clips for feedback from other people.

Before making clips of this video, click the button below to create a new Clippeo of it.

BANYU LANGIT VERSI OKLIK MANTAP!! - NISA - OM. KANJENG Oklik Melayu Kabunan Njero Ngisor Greng

15 views

0 Comments (Log in to post)