Video: BIDADARI KESLEO OKLIK JAMAN NOW MANTAP - WIWIN - OM. KANJENG Oklik Melayu Kabunan Njero Ngisor Greng

✭✭✭✭✭ BIDADARI KESLEO OKLIK JAMAN NOW MANTAP - WIWIN - #OMKANJENG Oklik Melayu Kabunan Njero Ngisor Greng Lanjutan Video : https://youtu.be/cxmPPjYtCgE KONCO MESRA OKLIK JAMAN NOW MANTAP - WIWIN - OM. KANJENG Oklik Melayu Kabunan Njero Ngisor Greng Oklik Jaman Now dari OM. Kanjeng (Oklik Melayu Kabunan Njero Ngisor Greng) dari Kumpulan Pemuda-pemuda Kreatif, membawakan Kesenian Tradisional show di acara Walimatul Khitan di Sidodadi. Lirik Bidadari Kesleo Nella Kharisma "Bidadari Kesleo" untumu ono kawate ono lomboke, ono kangkunge yen mrenges ketok aslimu ketok wagumu, ketok mrongosmu bidadari keseleo mekso-mekso banget nganggo kawat abang ijo pupure medok mirok katon kandel separo dowo untune koyo sungai bengawan solo, solo bidadari kesleo ngempet-ngempet banget dadi pengen nduwe bojo opo mungkin samar yen ora keduman jodoh lan opo mungkin amung ngarep pengen mlekoto sing tenang ben iso mikir ra usah sumelang, ojo kuwatir sing penting lurus mlakumu ayu atimu, ayu sifatmu bidadari keseleo mekso-mekso banget nganggo kawat abang ijo pupure medok mirok katon kandel separo dowo untune koyo sungai bengawan solo, solo bidadari kesleo ngempet-ngempet banget dadi pengen nduwe bojo opo mungkin samar yen ora keduman jodoh lan opo mungkin amung ngarep pengen mlekoto bidadari keseleo mekso-mekso banget nganggo kawat abang ijo pupure medok mirok katon kandel separo dowo untune koyo sungai bengawan solo, solo, solo, solo

BIDADARI KESLEO OKLIK JAMAN NOW MANTAP - WIWIN - OM. KANJENG Oklik Melayu Kabunan Njero Ngisor Greng

22 views
Keyboard shortcuts

0 Clips  

  1/5  
This Clippeo needs clips :)
Clips help you highlight, analyze, and share the most important parts of a video.

A clip can be a loopable video segment or a freeze-frame of an important moment.

It's easy to draw diagrams over any clip you make, and share direct links to your clips for feedback from other people.

Before making clips of this video, click the button below to create a new Clippeo of it.

BIDADARI KESLEO OKLIK JAMAN NOW MANTAP - WIWIN - OM. KANJENG Oklik Melayu Kabunan Njero Ngisor Greng

22 views

0 Comments (Log in to post)