Video: OKLIK JAMAN NOW BANYU LANGIT OM KANJENG SHOW ACARA KHITANAN KANDANGAN

✭✭✭✭✭ OKLIK JAMAN NOW Tembang BANYU LANGIT, OM. KANJENG SHOW ACARA KHITANAN di KANDANGAN Kabunan. Lanjutan Video : https://youtu.be/l1YN0tGPlEY OKLIK JAMAN NOW GUBUK ASMORO OM KANJENG SHOW ACARA KHITANAN KANDANGAN Anak-anak suka sekali dengan Kesenian Tradisional Oklik, Oklik Melayu Kanjeng dari Group Anak-anak Kabunan Njero Ngisor Greng. Melestarikan Kesenian Tradisional Jawa Oklik. “Banyu Langit" merupakan single terbaru dari Didi Kempot. Berikut Lirik Lagu Banyu Langit Versi OM. Kanjeng. Semoga lagu tersebut bisa menghibur anda. Lirik Banyu Langit Sworo angin, angin sing ngreridu ati ngelingake sliramu sing tak tresnani Pingin nangis ngetokke eluh neng pipi suwe ra weruh senajan mung ono ngimpi Ngalemo, ngalem neng dodoku tambanono roso kangen neng atiku Ngalemo, ngalemo neng aku ben ra adem kesiram udaning dalu Banyu langit sing ono nduwur kayangan watu gedhe kalingan mendunge udan Telesono atine wong sing kasmaran setyo janji seprene tansah kelingan Ademe gunung merapi purba melu krungu swaramu ngomongke lopo Ademe gunung merapi purba sing neng langgran Wonosari Yogyakarta Janjine lungane ra nganti suwe suwe pamit esuk lungane ra nganti sore Janjine lungo ra nganti semene suwene nganti kapan tak enteni sak tekane Udan gerimis teles ono klambi iki jroning dodo ben ra garing ngekep janji Ora lamis nggedhineng nggonku nresnani nganti kapan aku ora biso bali Ademe gunung merapi purbo melu krungu suaramu ngomongke lopo Ademe gunung merapi purbo sing neng langgran Wonosari Yogjokarto Janjine lungane ra nganti suwe suwe pamit esuk lungane ra nganti sore Janjine lungo ra nganti seprene suwene nganti kapan tak enteni sak tekane

OKLIK JAMAN NOW BANYU LANGIT OM KANJENG SHOW ACARA KHITANAN KANDANGAN

7 views
Keyboard shortcuts

0 Clips  

  1/5  
This Clippeo needs clips :)
Clips help you highlight, analyze, and share the most important parts of a video.

A clip can be a loopable video segment or a freeze-frame of an important moment.

It's easy to draw diagrams over any clip you make, and share direct links to your clips for feedback from other people.

Before making clips of this video, click the button below to create a new Clippeo of it.

OKLIK JAMAN NOW BANYU LANGIT OM KANJENG SHOW ACARA KHITANAN KANDANGAN

7 views

0 Comments (Log in to post)