Video: OKLIK JAMAN NOW - TEMBANG KANGEN - OM. KANJENG SHOW ACARA KHITANAN KANDANGAN

✭✭✭✭✭ OKLIK JAMAN NOW, TEMBANG KANGEN Oleh Group OM. KANJENG (Oklik Melayu Kanjeng) SHOW ACARA KHITANAN di KANDANGAN KABUNAN. Lanjutan Video : https://youtu.be/m4ta66_mfPc OKLIK JAMAN NOW Tembang BANYU LANGIT, OM. KANJENG SHOW ACARA KHITANAN di KANDANGAN Kabunan. https://youtu.be/l1YN0tGPlEY OKLIK JAMAN NOW GUBUK ASMORO OM KANJENG SHOW ACARA KHITANAN KANDANGAN Anak-anak suka sekali dengan Kesenian Tradisional Oklik, Oklik Melayu Kanjeng dari Group Anak-anak Kabunan Njero Ngisor Greng. Melestarikan Kesenian Tradisional Jawa Oklik. Lirik Tembang Kangen Versi OM. Kanjeng Wayah wengi udan grimis ra uwis-uwis Banyu kang tumetes dadi seksi nggonku nangis Wong sing tak tresanani tega ninggalake aku Suwung jroning uripku yen ora ono sliramu Sumilire angin tansah dudun kalbu Roso kang tak ampet agawe loro dadaku Lewat tembang kangen muga bisa dadi tamba Tamba kangen iki nandhang wuyung rina wengi Liwat tembang kangen aku titip tresna Opo pancen sliramu uwis ora krasa Liwat tembang kangen aku titip sayang Tresnaku mring sliramu ora bisa ilang Opo lali opo pancen wis ora ngerti Saktenane aku mung tansah setya ngenteni Ngenteni balimu mendah manise esemu Lewat tembang kagen iki wujud katresnanku

OKLIK JAMAN NOW - TEMBANG KANGEN - OM. KANJENG SHOW ACARA KHITANAN KANDANGAN

8 views
Keyboard shortcuts

0 Clips  

  1/5  
This Clippeo needs clips :)
Clips help you highlight, analyze, and share the most important parts of a video.

A clip can be a loopable video segment or a freeze-frame of an important moment.

It's easy to draw diagrams over any clip you make, and share direct links to your clips for feedback from other people.

Before making clips of this video, click the button below to create a new Clippeo of it.

OKLIK JAMAN NOW - TEMBANG KANGEN - OM. KANJENG SHOW ACARA KHITANAN KANDANGAN

8 views

0 Comments (Log in to post)